Úvod » N O V I N K Y

Na vrcholku stromu: STB-1

publikováno 30.06.2014

Tankisté!

Nové vydání speciálu Na vrcholku stromu bude věnováno tomu nejčerstvěji přidanému národu ve World of Tanks - Japonsku. Vozidla dostupná v jejich technologickém stromě jsou značně unikátní a když se s nimi stanete skutečnými mistry, dokáží zejména do bitev na vysokých úrovních vnést spoustu zápalu a pohybu!

Jděte po linii výzkumu k STB-1 a využijte slevy a zvýšený příjem kreditů:

 

30% sleva na nákup a 30% bonus na příjem kreditů u těchto japonských vozidel:

X.  STB-1

IX.  Type 61

VIII.  STA-1

 

Je to příležitost přivydělat si s těmito záludnými středními tanky kredity navíc, nebo je získat za 70 % běžné ceny!

Tyto bonusy budou dostupné od 1. července 07:10 do 15. července 07:00 SELČ.

 

STB-1

Jen pojď blíže - rozmačkám Tvůj tank jako rejži na moje odpolední senbei!”

 

Seznámení s vozidlem

Tank STB-1 rozhodně musíte v bitvách 10. úrovně brát vážně. A to především proto, jak dobře je vyvážený a univerzální. Umožňuje tím svému řidiči na bojišti provádět nejrozmanitější manévry. Silnými stránkami vozidla jsou výborně zkosená nízká věž, dobrá deprese děla, dále na poměry středního tanku 10. úrovně dobrá rychlost střelby, šikovně naúhlovaný přední pancíř a dobrá pohyblivost. A co víc, má excelentní dohled 410 metrů, což je pouze o 10 metrů méně, než M48 Patton. Musíme také zmínit, že STB-1 má jedny z nejvyšších (ne-li přímo nejvyšší) hodnot poškození za minutu ze všech vozidel 10. úrovně. Překonává v tom všechny střední tanky stejně jako spoustu vozidel jiných tříd. Jednoduše, je to sen každého milovníka středních tanků!

Jak už tomu tak bývá, i tento dálnovýchodní ocelový drobeček má své mouchy, na které musíte při každé bitvě myslet. Tak především, jeho dělo je poněkud slabší co se týče zaměřovacího času a přesnosti, čímž se odstřelování stává o něco obtížnější, než je tomu u jiných středních tanků stejné úrovně. Dále, tak jako u většiny střeďáků, STB-1 nemá silný boční pancíř a může být snadno prostřelen, pokud se k Vám nepřítel dostane ze stran. A navíc, i když přední plát poskytuje nějakou ochranu a dokáže občas odrazit střelu, spodní plát zůstává problémem a zásah do něj může vést k poškození beden s municí. Nakonec, rychlost otáčení a akcelerace Vás u tohoto vozidla nejednou mohou zklamat. Rozhodně nemá tyto parametry nějak strašlivé, ale nastanou situace, kdy Vás mohou vyvést z míry... Třeba při línějším šplhání do kopce nebo při pomalejším otáčení v boji.

Řízení STB-1 je dostatečně intuitivní asi pro každého se zkušenostmi se středními tanky. Jeho všestrannost umožňuje na bojišti zastat různé role. Můžete být v druhé linii jako podpora, odstřelovat ze střední vzdálenosti, snažit se nepřítele objet, vykukovat na něj z krytu, případně se dokonce ujmout role průzkumníka. Dobrá deprese děla dovoluje využít mnohých pozicí pro taktiku „hull-down“ - budete si krýt spodní plát, přičemž budete na nepřítele moci pálit, zatímco jeho střely se budou odrážet od Vaší dobře zkosené věže. Takže věci, na které v bitvě nesmíte zapomenout, jsou - při jízdě do kopce jste pomalejší a nikdy byste neměli nepříteli dovolit Vás napadnout z boku. Držte se poblíž spojenců, nevrhejte se na otevřené prostranství a mělo by se Vám dařit!

Tanková rada:  Pokud chcete se svým STB-1 více podpořit průzkumníky Vašeho týmu, doporučujeme ve vhodný čas u všech členů posádky investovat do schopnosti Maskování. Tím Váš tank bude o něco hůře odhalitelný nepřítelem, obzvláště pokud se nebudete pohybovat. Mějte však na paměti, že STB-1 je střední tank a jako takový nikdy nebude srovnatelně dobře plíživý jako tanky lehké. Proto k této schopnosti přistupujte jako k další možné výhodě a nikoliv jako k prioritě - investujte dříve do důležitějších schopností.

 

Abyste na bojišti dosáhli nejvyššího možného výkonu, doporučujeme instalaci tohoto vybavení:

Skládaná optika Vylepšená ventilace 2. třídy Vertikální stabilizátor Mk 1

 

 

Dále, pro Vaši posádku doporučujeme tyto schopnosti a specializace::

Velitel/Radista
Střelec
Řidič
Nabíječ

Jako vždy, prosíme, považujte tento výběr vybavení a schopností posádky jen za doporučení. Nebojte se sami experimentovat a najděte, co funguje nejlépe pro Vás.

 

Tankisté, vpřed!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery